Zonnige Zeilvakanties
turkije-twee-schepen.jpg

Zeiljacht huren Turkije

Huur een zeiljacht in Turkije en geniet van een onvergetelijke zeilvakantie

Zeilen in Turkije is genieten van zon, zee, strand en cultuur. Het klimaat is warm en de zeilomstandigheden zijn goed. Huur een zeiljacht en beleef een unieke zeilervaring. Je vaart langs een schitterende kustlijn met idyllische baaien, pittoreske stadjes en mooie stranden. 
Zeilend met een comfortabel zeiljacht maak je kennis met het schitterende vaargebied van Turkije. Ga voor anker in één van de mooie baaien langs de Turkse kust. Of stap van boord en ervaar de Oriëntaalse sfeer en de bijzondere cultuur van dit gastvrije land dat de verbinding vormt tussen Europa en Azië. Een zeiljacht huren in Turkije betekent genieten van een bijzondere zeilvakantie voor iedereen.

Zeiljacht huren in Turkije

Een zeiljacht huren (bareboat) in Turkije is eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar. Lees meer over onze werkwijze, tarieven en onze hoge kwaliteitsstandaard op de speciale informatiepagina zeiljacht huren.

Typisch in Turkije

  • Kristalhelder snorkelwater
  • Kustlijn met grote bergen en diepe ankerbaaien
  • Döner kebab en thee
  • In elke baai één restaurant
  • Zeilen langs groene bergkusten
  • Veel voor anker liggen
  • Ideaal voor kinderen
  • dagafstanden: 10– 25 Nm
  • Wind: 2- 5 Bf

Benieuwd naar onze tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een heerlijk zonnige zeilvakantie. Of kijk nu in ons online systeem, zeiljacht huren wereldwijd, in de linker kolom. Vul je criteria in en bekijk de lijst van beschikbare zeiljachten.

Zeiljacht huren in Turkije is ideaal voor gezinnen met kinderen

Turkije is voor gezinnen met kinderen een ideale zeilvakantie bestemming. Kinderen dartelen in het schoonste zeewater van Middellandse Zee en maken kennis met de rijke cultuur van dit prachtige land.

Zeilgebied Turkije

Wanneer je een zeiljacht huurt en er op trekt in het Turkse zeilgebied kun je rekenen op prachtige ongerepte natuur. Lagunes, inhammetjes, baaien en strandjes die alleen per zeilboot bereikbaar zijn, nodigen uit tot een avontuurlijke verkenningstocht, ver weg van de drukte en lawaai.
Maar ook gezellige haventjes met terrasjes op boulevards zullen je verleiden om aan te leggen en te proeven van Turkse specialiteiten. En omdat je vaart met een gehuurd zeiljacht bepaal je helemaal zelf wat je wilt doen.

Het weer in Turkije

Het lijkt wel alsof de zon bij de prijs is inbegrepen wanneer je in Turkije een zeiljacht huurt. De zon kan soms verzengend branden en dan is het heerlijk verkoelend om op het water te zitten. Of je neemt gewoon een verfrissende duik vanaf jouw zeiljacht. De zeilomstandigheden zijn echt ideaal. Een lekkere wind en door de kustlijn beschermd genoeg voor een onbekommerde zeiltocht.

De zwoele nachten zijn meestal windstil en in de loop van de ochtend steekt de wind op uit meestal noordwestelijke tot westelijke richting. Aan het eind van de middag is de wind het sterkste tot circa 5 Beaufort. Lekkere wind en toch beschermd genoeg voor plezierig en onbekommerd zeilgenot.

Vertrekhavens

Bodrum, Orhaniye, Marmaris, Göcek en Fethiye.

Vele tevreden vakantie vierende zeilers gingen je al voor. Lees hun verhalen en reisverslagen en laat je overtuigen van de kwaliteit van onze diensten en zeiljachten.

Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een heerlijk zonnige zeilvakantie.