Zonnige Zeilvakanties
eiland1.jpg

Zeiljacht huren Seychellen

Huur een zeiljacht in de paradijselijke Seychellen

Huur een zeiljacht in de betoverende eilandengroep de Seychellen. Veel van de meer dan honderd eilanden zijn alleen per boot bereikbaar en dat maakt het huren van een zeiljacht in de Seychellen een bijzondere ervaring.  De Seychellen vormt een groene oase in een azuurblauwe oceaan. De witte stranden met reusachtige granieten rotsblokken zijn adembenemend. Het warme klimaat van de Seychellen is heerlijk en de zeilomstandigheden zijn ideaal om hier met een zeiljacht te varen.
Waan je in een waar exotisch paradijs en ga voor anker in één van de afgelegen lagunes. Neem een duik vanaf je zeiljacht en ontdek de geheimen van de wereld onder water. Of zet voet aan land en kom oog in oog te staan  met een reuzenschildpad of één van de andere unieke diersoorten die de Seychellen rijk is. Met het huren van een zeiljacht in de Seychellen komt een tropisch zeilparadijs binnen handbereik.

Zeiljacht huren Seychellen

Een zeiljacht huren (bareboat) in de Seychellen is eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar. Lees meer over onze werkwijze, tarieven en onze hoge kwaliteitsstandaard op de speciale informatiepagina zeiljacht huren.

Typisch in de Seychellen

  • Voor anker in baaien en achter het rif
  • Prachtige zandstranden met palmbomen
  • Snorkelen tussen kleurige koraalvissen
  • Zeewater en wind hele jaar 28-30C
  • Reuzenschildpadden
  • Enorme granietblokken en keien

Benieuwd naar onze tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een heerlijk zonnige zeilvakantie. Of kijk nu in ons online systeem, zeiljacht huren wereldwijd, in de linker kolom. Vul je criteria in en bekijk de lijst van beschikbare zeiljachten.

Het zeilgebied de Seychellen

Een zeilvakantie in de Seychellen concentreert zich voornamelijk op de binneneilanden   bestaan uit Mahé, Praslin en La Digue. Deze eilanden liggen allemaal dichtbij elkaar wat voor korte doortochten zorgt. Er is een getijdenverschil van ruim anderhalve meter. De stroming kan echter, op bepaalde locaties, zoals in smalle kanalen tussen eilanden, veel sterker zijn.

Klimaat en beste reistijd

De zeilomstandigheden zijn er het hele jaar door ideaal. In de maanden mei tot oktober waait er een bijna constante wind uit het zuidoosten. Het droge seizoen valt tussen juli en september. Dit is een periode waar een zo’n 5-6 Bf waait. De natste maanden zijn december tot februari. In deze periode waait er juist een noordwesten wind. De maanden november en april bieden als overgangsmaanden een rustig windje en een kalme zee. De temperatuur is het hele jaar rond de 28 tot 32 graden Celsius.
De Seychellen kennen geen cyclonen.  De wind komt er eigenlijk nooit boven windkracht 7.
Dit is een bestemming voor meer ervaren zeilers. Een zeilvakantie bij de Seychellen is goed te doen voor zeilers die vertrouwd zijn met basisvaardigheden in kustnavigatie.

Vertrekhaven

Onze starthavens: Mahé en Praslin

Vele tevreden vakantie vierende zeilers gingen je al voor. Lees hun verhalen en reisverslagen en laat je overtuigen van de kwaliteit van onze diensten en zeiljachten.

Boek direct een zeiljacht in de Seychellen of neem voor meer informatie contact met ons op