Zonnige Zeilvakanties
azure-window.jpg

Zeiljacht huren Malta

Huur een zeiljacht en zeil in de betoverende archipel van Malta

Een zeiljacht huren in Malta betekent zeilen onder het genot van een heerlijke temperatuur in een mooi vaargebied. Malta is schaars begroeid en heeft een ruige kustlijn vol schitterende rotspartijen en verborgen grotten. Indrukwekkende kliffen omsluiten turquoise  baaien waar je heerlijk kunt ankeren met je zeiljacht. Neem na een middag zeilen een verfrissende duik in het heldere water en verken de onderwaterwereld van Malta.
Stap van boord van je zeiljacht en bezoek één van de historische stadjes waarvan Valletta de grootste is. Proef de mediterrane sfeer terwijl je langs terrasjes en winkeltjes struint.
Malta heeft veel te bieden voor een afwisselende zeilvakantie. Huur een zeiljacht en ontdek de geheimen van deze bijzondere archipel.

Eiland Gozo en Azure Window

In het westen van het eiland Gozo kun je een bijzonder natuurfenomeen bekijken: Azure Window. Aan Dwejra Bay vind je deze natuurlijke brug, die ontstaan is omdat zee en wind een gat hebben geslepen in de hoge rots.  Hierdoor is een metershoog raam ontstaan waar je doorheen kunt kijken vanaf de rotsen ten zuiden van de Azure Window.

Eiland Comino en Blue Lagoon

De turkooisblauwe lagune ten zuidwesten van het eiland Comino is dé toeristische attractie van het eiland. De Blue Lagoon is een begrip in Malta. Nergens op het eiland vind je zo'n grote plek met de prachtige turkooisblauwe weerspiegeling van het water als hier.

Zeiljacht huren Malta

Een zeiljacht huren (bareboat) in Malta is eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar. Lees meer over onze werkwijze, tarieven en onze hoge kwaliteitsstandaard op de speciale informatiepagina zeiljacht huren.

Typisch in Malta

  • Dromerige vissershaventjes
  • Historische binnenstad van Valletta
  • Zwemmen en snorkelen in kristalhelder water
  • Blue Lagoon bij het eiland Comino
  • Avontuurlijke grotten
  • Azure Window bij het eiland Gozo
  • Woeste rotskust
  • Wind: 2-5 Bft
  • Dagafstanden: 5-25 Nm

 

Benieuwd naar onze tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een heerlijk zonnige zeilvakantie. Of kijk nu in ons online systeem, zeiljacht huren wereldwijd, in de linker kolom. Vul je criteria in en bekijk de lijst van beschikbare zeiljachten.

Zeilgebied Malta

Het zonovergoten Malta is een één van de kleinste landen aan de Middellandse Zee en ligt op nog geen 100 km onder Sicilië. Malta bestaat eigenlijk uit drie eilanden:  Malta, Gozo en het onbewoonde eiland Comino.  Dit geeft het vaargebied aantrekkelijke extra mogelijkheden. De kleine eilanden zijn een stuk rustiger en minder toeristisch, dus reden genoeg om ze te bezoeken.

Het weer in Malta

Het weer is vergelijkbaar met Griekenland en Italië, net zo warm en zonnig en de zeilomstandigheden zijn ideaal te noemen. Lekkere wind en toch beschermd genoeg voor plezierig en onbekommerd zeilgenot. Vanaf september kan de wind trouwens wel behoorlijk toenemen, wat dan weer een buitenkansje is voor de geoefende zeiler.

Vertrekhavens

Jachthaven Birgu Grand Harbour bij Valletta

Vele tevreden vakantie vierende zeilers gingen je al voor. Lees hun verhalen en reisverslagen en laat je overtuigen van de kwaliteit van onze diensten en zeiljachten.

Boek direct een zeiljacht in Malta of neem voor meer informatie contact met ons op