Zonnige Zeilvakanties
italie2.jpg

Zeiljacht huren Italië

Een zeiljacht huren in Italië betekent ultiem genieten

Het oogstrelende en gastvrije Italië is het ideale land voor een heerlijke zeilvakantie. Cultuur, zon en zee zijn binnen handbereik na het huren van een zeiljacht. Zeilen langs de kusten van Italië is een unieke ervaring. Ruige rotspartijen en adembenemende stranden wisselen elkaar af. Het klimaat is heerlijk en er staat voldoende wind om mooie zeiltochten te maken.
Ga voor anker in een van de verscholen baaien en duik vanaf je zeiljacht in het helderblauwe water. Of leg met je zeiljacht in een van de pittoreske havenplaatsjes aan en geniet van de eeuwenoude cultuur en de smaakvolle keuken van Italië.
Huur een zeiljacht in Italië en beleef een onvergetelijk zeilavontuur.

Zeiljacht huren in Italië

Een zeiljacht huren (bareboat) in Italië is eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar. Lees meer over onze werkwijze, tarieven en onze hoge kwaliteitsstandaard op de speciale informatiepagina zeiljacht huren.

Typisch in Italië

  • Pittoreske havenplaatsjes
  • Land van pizza, pasta en cappuccino
  • Echt zeezeilen
  • Bakermat Romijnse beschaving
  • Havenkosten
  • Per auto en vliegtuig bereikbaar
  • Wind: 2-5 Bft
  • Dagafstanden: 5-25 Nm

Benieuwd naar onze tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een heerlijk zonnige zeilvakantie. Of kijk nu in ons online systeem, zeiljacht huren wereldwijd, in de linker kolom. Vul je criteria in en bekijk de lijst van beschikbare zeiljachten.

Zeilgebieden in Italië

Je kunt in Italië in de volgende gebieden een zeiljacht huren via Zeilnet:

Zeiljacht  huren Toscana - Elba

Elba, Puntone, Castiglioncello en Punta Ala
De Toscaanse Archipel met de eilanden Elba, Capraia, Pianosa, Monte Christo en Giglio behoren samen met Corsica en Sardinië tot de mooiste zeilgebieden van de wereld. Moderne marina’s afgewisseld met dromerige vissershaventjes bieden een gevarieerd scala aan zeilmogelijkheden. Elba en Corsica liggen zo’n 30 zeemijlen van elkaar verwijderd en kunnen daarom als een dagtocht bezeild worden.

Lees meer over Toscana - Elba

Zeiljacht huren in de in de Golf van Napels en kust van Amalfi

Salerno, Tropea en Agropoli
Meerdere heel interessante en mooie zeilgebieden. Bijvoorbeeld de eilanden in de Golf van Napels, Amalfi kuststreek, de Cilentaanse kust en de Eolische eilanden zijn plaatsen met een uitzonderlijke schoonheid, allen heel verschillend van elkaar. Vanuit Salerno is het gemakkelijk om andere plaatsen van historische beketenis te bezoeken zoals Pompeï, Paestum en ook de Vesuvius.

De Cilentaanse kust is gezegend met een buitengewoon mooie en ongerepte natuur. Massieven rotsen welke prachtige baaitjes met kristalhelder water verbergen, heuvels die in zee uitlopen, witte zandstranden vele grotten.
Wat zeggen de Italianen zelf van dit gebied: de geur van mozarella, de kleur van tomaten, Griekse invloeden van het zuiden en Etruskische uit het noorden.
Een aantal prachtige eilanden voor de kust zoals Capri, Isola d'Ischia, Isola de Procida en vele havens en baaien op de lange kustlijn richting Piombino.
Een one - way van Salerno naar Vibo Valencia is een topreis van ca 125 zeemijlen.

Salerno - Vibo - Valencia

Zeiljacht huren Sardinië

Zeilen in Sardinië langs prachtige stranden en kristal helder water. Portisco en Alghero zijn ideale vertrekpunten om de wilde en ongerepte kusten van Sardinië te ontdekken. Maak een tocht langs de schitterende Costa Smeralda of bezoek de Maddalena Archipel.  Sardinië zuidroute

Zeiljacht  huren Sicilië

Sicilië, het grootste Italiaanse eiland is bekend door het unieke natuurschooon. Even ten noordoosten van Sicilië liggen de Liparische of Eolische eilanden. De vulkanen op de twee jongste eilanden Vulcano en Stromboli zijn nog steeds actief. Sicilië Palermo

Vele tevreden vakantie vierende zeilers gingen je al voor. Lees hun verhalen en reisverslagen en laat je overtuigen van de kwaliteit van onze diensten en zeiljachten.

Vraag direct een offerte aan of neem voor meer informatie/vragen contact met ons op