Zonnige Zeilvakanties
cala-bassa.jpg

Zeiljacht huren Ibiza en Mallorca

Huur een zeiljacht in Mallorca of Ibiza en geniet van zon, zee en zeilen

Mallorca en Ibiza vormen samen met onder meer Menorca en Formentera  de Balearen, een eilandengroep voor de kust van Spanje. Huur hier een zeiljacht en geniet van zon, zee, cultuur en heerlijke temperaturen.  Een zeiljacht huren in Mallorca of Ibiza betekent een afwisselende, mediterrane zeilvakantie voor iedereen.

Zeiljacht huren Mallorca

Mallorca heeft een schitterend zeilgebied en is het grootste eiland van de Balearen.  Langs de kust wisselen imposante rotsformaties, zandstranden en baaien elkaar af. Ga met je zeiljacht voor anker of zet voet aan vaste wal en slenter door de straatjes van één van de historische steden.

Zeiljacht huren Ibiza

Ibiza is een heerlijk eiland om een zeiljacht te huren. Naast het uitbundige uitgaansleven heeft het eiland de echte natuurliefhebber veel te bieden. Het prachtige groene binnenland is ongerept en de kustlijn afwisselend met azuurblauwe baaien en indrukwekkende rotspartijen.

Formentera is het kleinste bewoonde eiland van de Balearen. Dit kleine eiland met haar talrijke lange stranden en verlaten baaien ligt op twee uur zeilen van Ibiza.  Een waar paradijs met een rijke vegetatie aan dennenbomen en palmen. Op het eiland heerst een rustige en relaxte sfeer.

Zeiljacht huren Menorca

Menorca is groter dan party eiland Ibiza en kleiner dan het toeristische Mallorca.  Het is hier rustiger en het aanbod zeiljachten is vrij klein.  De helft van het eiland is natuurgebied  en uitgeroepen tot 'genetisch reservoir' voor een aantal zeldzame dieren zoals arenden en waterschildpadden.  Hier vind je prachtige stranden en idyllische ankerplaatsen met prehistorische grotten.

Zeiljacht huren Balearen

Een zeiljacht huren (bareboat) in de Balearen is eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar. Lees meer over onze werkwijze, tarieven en onze hoge kwaliteitsstandaard op de speciale informatiepagina zeiljacht huren.

Typisch Balearen

  • Grote ankerbaaien
  • Levendige havens
  • Hoge rotsachtige bergen
  • Prachtig helder water
  • Uitgestrekte stranden
  • Vaarbewijs verplicht
  • Geschikt voor kinderen
  • Wind: 2- 6 Bf
  • dagafstanden: 5– 20 Nm

 

Benieuwd naar onze tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een heerlijk zonnige zeilvakantie. Of kijk nu in ons online systeem, zeiljacht huren wereldwijd, in de linker kolom. Vul je criteria in en bekijk de lijst van beschikbare zeiljachten.

Vertrekhaven

Onze starthavens: Palma de Mallorca, San Antionio bij Ibiza en Ciutadella bij Menorca

Het weer in Ibiza – Mallorca - Menorca

De Balearen hebben een typisch Middellandse Zee klimaat. Het weer is vergelijkbaar met Griekenland en Turkije, net zo warm en zonnig en de zeilomstandigheden zijn ideaal te noemen. De wind komt meestal vanuit het noord westen. Overal vele boeien, kleine beschutte havens en grote ankerbaaien.  Lekkere wind en toch beschermd genoeg voor plezierig en onbekommerd zeilgenot.

Vele tevreden vakantie vierende zeilers gingen je al voor. Lees hun verhalen en reisverslagen en laat je overtuigen van de kwaliteit van onze diensten en zeiljachten.

Boek direct een zeiljacht in de Balearen of neem voor meer informatie contact met ons op