Zonnige Zeilvakanties
bonifacio-corsica.jpg

Zeiljacht huren Frankrijk

Huur een zeiljacht in Frankrijk en geniet van een mediterrane zeilvakantie

Huur een zeiljacht in Frankrijk en geniet van zon, zee, cultuur en een heerlijk zeilgebied. Bezoek mondaine badplaatsen als Nice, Cannes en St. Tropez en proef de bruisende sfeer en de Franse keuken.
Huur een zeiljacht en zeil naar Bormes les Mimosas. De steile, smalle straatjes met geurende pijnbomen ademen een authentieke mediterrane sfeer. De schitterende rotsachtige kusten van de eilanden Porquerolles en Ile d’Or voor de kust van Toulon zijn een zeiltocht meer dan waard.
Een prachtige bestemming om een zeiljacht te huren is Corsica. Geniet van dit groene, bergachtige eiland en leg na een dag zeilen je zeiljacht aan in een pittoreske haven of ga voor anker in één van de azuurblauwe baaien.
Beleef een heerlijke zeilvakantie aan de Middellandse Zee en huur een zeiljacht in Frankrijk.

Zeiljacht huren Frankrijk en Corsica

Een zeiljacht huren (bareboat) in Frankrijk of Corsica  is eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar. Lees meer over onze werkwijze, tarieven en onze hoge kwaliteitsstandaard op de speciale informatiepagina zeiljacht huren.

Typisch Frankrijk en Corsica

  • Grote ankerbaaien
  • Heerlijke Franse keuken
  • Uitgestrekte stranden
  • Prachtig helder water
  • Levendige havens
  • Hoge rotsachtige bergen
  • Vaarbewijs verplicht
  • Wind: 3- 6 Bf
  • dagafstanden: 5– 25 Nm

 

Benieuwd naar onze tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een heerlijk zonnige zeilvakantie. Of kijk nu in ons online systeem, zeiljacht huren wereldwijd, in de linker kolom. Vul je criteria in en bekijk de lijst van beschikbare zeiljachten.

Bormes les Mimosas en Port Pin Rolland

De Franse Rivièra strekt zich uit tussen Marseille en de Italiaanse grens. Ten zuiden van de bekende havenplaats St-Tropez ligt Bormes Les Mimosas. Dit kleine plaatsje doet typisch Frans aan met haar steile nauwe straatjes, stenen huisjes en enorme aantal trappetjes. Tegen de hellingen groeien altijd groen blijvende en heerlijk geurende pijnbomen. Mondaine badplaatsen als Nice en Cannes zijn echte trekpleister waar het prima flaneren en shoppen is.

Vlakbij Toulon in de haven van Port Pin Rolland liggen de meeste Franse jachten. De Porquerolles eilanden zijn goed te bereiken vanuit deze basis en liggen vlakbij voor de kust.
Voor de vakantieganger die de drukte liever aan zich voorbij laat gaan zijn er echter genoeg alternatieven. De paradijselijke eilanden Iles d’Or zijn zeker een aanrader. Huur een zeiljacht in Frankrijk en geniet van zon, zee en de heerlijke Franse keuken.

Zeiljacht huren Corsica

 Duizend kilometer kustlijn waarvan 400 km met mooie zandstranden maakt Corsica een perfect eiland voor een zeilvakantie. Witte halve maanvormige baaien en diep azuurblauw water zijn kenmerken van de kust van Corsica. Het onbedorven, ruige berglandschap zorgt voor een magnifiek uitzicht vanuit de prachtige ankerplaatsen. Je kunt rond Corsica zelf varen of naar het nabij gelegen Sardinië met de wonderschone Maddalena Archipel. Een oversteek naar Elba behoren ook tot de mogelijkheden. Huur een zeiljacht in Corsica enzet koers richting de mooiste plekjes van je zeilvakantie

Het weer

Frankrijk heeft een typisch Middellandse Zee klimaat. Het weer is vergelijkbaar met Griekenland en Italië, net zo warm en zonnig en de zeilomstandigheden zijn ideaal te noemen. De wind komt meestal vanuit het noord westen. Overal vele boeien, kleine beschutte havens en grote ankerbaaien.  Lekkere wind en toch beschermd genoeg voor plezierig en onbekommerd zeilgenot.

Vertrekhaven

Onze starthavens:
Frankrijk: Bormes les Mimosas en Port Pin Rolland
Corsica: Ajaccio en Propriano

Vele tevreden vakantie vierende zeilers gingen je al voor. Lees hun verhalen en reisverslagen en laat je overtuigen van de kwaliteit van onze diensten en zeiljachten.

Boek direct een zeiljacht in Frankrijk of neem voor meer informatie contact met ons op