Zonnige Zeilvakanties
caribbean1.jpg

Zeiljacht huren Caribbean

Huur een zeiljacht in de Caribbean en geniet van een exotische zeilvakantie

Het Caribisch gebied is een uniek tropisch zeilparadijs. Huur een zeiljacht in de Caribbean en ervaar de relaxte deining van de azuurblauwe oceaan. Geniet van bergachtige, donkergroene eilanden met hagelwitte stranden en exotische bloemen.
Huur een zeiljacht in een van de pittoreske haventjes en vat koers richting een idyllisch eiland. Proef de Caribische sfeer en laat je ’s avonds meevoeren op de swingende muziek terwijl je geniet van het heerlijke exotische eten.
Ga met je zeiljacht voor anker in één van de schitterende baaien en ontdek de betoverende wereld onder water. De felgekleurde tropische vissen en prachtige koraalriffen zijn een duik van je zeiljacht zeker waard. Beleef een paradijselijk zeilavontuur en huur een zeiljacht in de Caribbean.

Zeiljacht huren Caribbean

Een zeiljacht huren (bareboat) in de Caribbean is eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar. Lees meer over onze werkwijze, tarieven en onze hoge kwaliteitsstandaard op de speciale informatiepagina zeiljacht huren.

Typisch in Caribbean

 • Prachtige zandstranden met palmbomen
 • Snorkelen tussen kleurige koraalvissen
 • Zonnigste winterbestemming ter wereld
 • Voor anker in baaien en achter het rif
 • Rum punch en piña-colada
 • Zelfgevangen vis
 • Walvissen, dolfijnen, vliegen vissen en tonijnen
 • Constante oostpassaat, windkracht 4 tot 6
 • Swingende merengue, reggae, soca en calypso
 • Vrolijke en zorgeloze Caribische volkscultuur
 • Zeewater en wind hele jaar 28-30C

Benieuwd naar onze tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een heerlijk zonnige zeilvakantie. Of kijk nu in ons online systeem, zeiljacht huren wereldwijd, in de linker kolom. Vul je criteria in en bekijk de lijst van beschikbare zeiljachten.

Het Caribisch zeilgebied

Het Caribisch zeilgebied strekt zich uit van Florida tot Venezuela. In het zuidelijke deel van dit gebied liggen de tropische paradijsjes die de Windward Islands genoemd worden. Het ene eiland is smaragdgroen en bergachtig met uitbundige junglepracht en kleine tussen palmbomen verscholen West Indische dorpjes. Het andere niet meer dan een met een tiental wuivende palmbomen begroeide witte zandplaat in een turkooizen koraalzee. Al deze schitterende eilanden maken van de Windwards een droombestemming om met je gehuurde zeiljacht naar toe te varen.

Klimaat en beste reistijd

Reizen is het gehele jaar door goed mogelijk in het Caribische gebied, maar de beste reistijd is de droge periode, die valt tussen december en juni. Constante passaatwind uit noordoost of oost, windkracht 4 tot 6. ’s Zomers lichtere winden en dit is ook de regentijd op de Caribische eilanden: seizoen waarin wervelstormen kunnen voorkomen. Buien zijn krachtig tot stormachtig en meestal van korte duur. November en juni zijn overgangsperiodes van nat naar droog seizoen.

Vertrekhaven

Onze starthavens: Martinique, St. Lucia, Guadeloupe, Antigua, St. Maarten, BVI/Tortola, Grenada

Vele tevreden vakantie vierende zeilers gingen je al voor. Lees hun verhalen en reisverslagen en laat je overtuigen van de kwaliteit van onze diensten en zeiljachten.

Boek direct een zeiljacht in de Caribbean of neem voor meer informatie contact met ons op